Over ons

Huidinstituut Vital is opgericht in 1992 (door Marjan van Gemerden) en staat garant voor uitstekende service en kwaliteit. 
Wij gaan zeer regelmatig naar in- en bijscholingscursussen en volgen alle ontwikkelingen op medisch/cosmetisch gebied. Wij streven ernaar om altijd met de nieuwste generatie apparatuur te werken. Echter niet alvorens wij deze grondig hebben getest. Up to date blijven is ons grootste gedachtegoed, alleen zo kunnen wij jou optimaal van dienst zijn!

Marjan van Gemerden

Als jong meisje wist ik al dat ik ‘iets’ met beauty of verzorging van de huid wilde doen. Mijn barbies kregen de mooiste kleren aan en kopspelden fungeerden als oorbellen bij alle poppen die ik bezat.

Mijn liefde voor alles wat met huidverbetering te maken had, bleef dan ook niet onopgemerkt. Zo moest mijn oma het ontgelden, als ik ook maar één haartje voelde prikken als zij mij omhelsde. De pincet werd er dan meteen bijgehaald en geen haartje was meer veilig.

In 1988 behaalde ik mijn diploma schoonheidsverzorging bij instituut Adry Hermans in Rotterdam, en op 1 juli 1992 werd Vital Huidinstituut geboren. Jarenlang werkte ik met veel plezier in Ridderkerk en bouwde ik een leuk, waardevol en trouw klantenbestand op. Rond de eeuwwisseling kocht ik als één van de eersten in Nederland een flitslicht ontharingsapparaat: de Ellipse IPL.

In de loop der jaren deed ik veel ervaring op door te studeren en me continu te verdiepen in het grote aanbod van producten en apparatuur dat op de beautymarkt te vinden is. Zo groeide ik met Vital letterlijk en figuurlijk uit mijn jasje. Het was de hoogste tijd om op zoek te gaan naar een grotere locatie. Ik was heel blij toen ik in 2016 de mogelijkheid kreeg om de voormalige schoonheidssalon van drogisterij Van Weijen in Barendrecht te betrekken. Ik heb geen moment getwijfeld; het voelde simpelweg gelijk heel goed.

Omdat ik Italië een prachtig land vind, waar schoonheid en finesse elkaar raken, besloot ik dat mijn instituut de gezellige Italiaanse sfeer moest uitstralen. Met het resultaat ben ik erg tevreden en inmiddels is ons behandelaanbod steeds groter geworden. Ik kan wel zeggen dat ik van mijn hobby mijn werk heb gemaakt. De omgang met zoveel verschillende mensen, mannen én vrouwen, vind ik echt geweldig. Geen dag is hetzelfde en iedere klant komt met zijn of haar ervaringen, verhalen, vragen, ideeën en tips. Dat is heel waardevol en daar leer ik enorm veel van. Zo kan ik, mijn beroepsgeheim natuurlijk in acht houdende, deze kennis ook weer met andere klanten delen.

Het is geweldig leuk om samen te werken met mijn collega Stephanie, visagiste Homeira en cosmetisch arts dr. Jan Aghina. We vullen elkaar goed aan en streven alleen naar de beste resultaten in een vertrouwde omgeving. We nodigen jou daarom graag van harte uit om een keer een kijkje te komen nemen in de wereld van Vital Huidinstituut!

Stephanie van der Spek

Daar stond ik dan in 2004 als leerling schoonheidsspecialiste bij Marjan voor de deur, zou ik stage mogen lopen bij u was mijn vraag. Al snel had ik in de gaten dat ik geen betere leerschool had kunnen treffen dan Vital Huidinstituut.

In de twee jaar stage die daarop volgde heb ik ontzettend veel geleerd van Marjan en haar kennis omtrent dit vak. Na deze leuke, maar vooral leerzame jaren, slaagde ik met vlag en wimpel voor mijn diploma schoonheidsspecialiste. Aansluitend heb ik de opleiding tot pedicure gevolgd. Na mijn stage periode ben ik nog twee jaar werkzaam geweest als volleerd schoonheidsspecialiste/pedicure bij Vital Huidinstituut. Echter wilde ik graag ook in andere bedrijven kennis en ervaring op doen, maar… beloofde Marjan mij, “ooit” kom je bij mij terug. En hier zit ik dan negen jaar later. Ontzettend enthousiast ben ik om wederom werkzaam te mogen zijn bij Vital Huidinstituut. Samen met Marjan geniet ik er elke dag van om mijn opgedane kennis, vakkundigheid, liefde en enthousiasme voor dit vak uit te dragen. Ik hoop je snel te mogen verwelkomen in ons prachtige instituut, waar ik je graag mee neem in onze wereld!

GEÏNTERESSEERD IN ÉÉN VAN ONZE BEHANDELINGEN?

Vraag dan een demonstratie aan of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!