Bekijk onze Botox & Filler behandelingen

Botox- en Fillerbehandelingen

Botox
Botoxbehandelingen zijn altijd gericht op de zenuw die een spier activeert. Door de zenuw stil te leggen kan de spier niet meer samentrekken.  Dit effect treedt op na 5-12 dagen en houdt 3 tot 4 maanden stand. Doordat de spierspanning op deze manier wordt onderdrukt, worden rimpels zachter en minder opvallend.

Fillers
Filler behandelingen zijn bedoeld om een gebrek aan vulling bij te werken. Dat kan zijn in de huid, onder de huid of op het bot. Fillers geven een prachtig en direct resultaat bij rimpels die niet onderhevig zijn aan spieractiviteit. Voor fijne lijntjes wordt een dun hyaluronzuur als filler gebruikt en voor diepe rimpels een dikkere variant.

Sculptra
Dit is een injectiebehandeling met polymelkzuur, een natuurlijk zuur dat ook in je spieren voorkomt als je te veel gesport hebt. Sculptra zet het lichaam aan tot productie van nieuw collageen. Het resultaat wordt geleidelijk zichtbaar, na 2-3 maanden. Een Sculptra behandeling blijft ongeveer 2 jaar effectief en is uiteindelijk goedkoper dan een gewone filler behandeling. Overigens is Sculptra zeer in trek bij mannen, omdat de behandeling niet direct zichtbaar is. Vrouwen daarentegen kiezen veel eerder voor een direct resultaat met hyaluronzuur. Voordeel van deze filler is, dat je wel 2 jaar rimpelloos bent.

Prophilo
Het Prophilo hyaluronzuur wordt geproduceerd zonder gebruik te maken van chemische toevoegingen. Prophilo verjongt je huid en er is wetenschappelijk bewijs dat het collageen, elastine en óók de aanmaak van vetcellen stimuleert. De manier van injecteren gebeurt op 5 verschillende punten in het gezicht (BAP techniek). Op de jukbeenderen, bij het oor, kaaklijn, mondhoek en in de buurt van de neusvleugel. Vooral het huidverstrakkende effect rondom je mond is verbazingwekkend. Het resultaat houdt gemiddeld 6 tot 9 maanden aan. Meestal zie je pas echt verschil na twee behandelingen. Het is een heel natuurlijke manier van behandelen, maar het is geen filler. De behandeling is daarom, ondanks het positieve effect op je vetcellen, niet geschikt voor het verminderen van volumeverlies.

Vampire facelift (PRP)
De Vampire facelift is een behandeling waarmee dr. Aghina, (door middel van centrifugage van het eigen bloed), vooral bloedplaatjes die groeihormoon bevatten injecteert in de huid. PRP geeft de huid een groeispurt waardoor pigmenten, kleine littekentjes, lijntjes en rimpels zullen verdwijnen. Er zijn gemiddeld 1-3 behandelingen nodig. Het resultaat is heel natuurlijk en voor zeker 2 jaar effectief.

Draadlift PDO
PDO draden worden in de huid geplaatst om de collageenproductie te stimuleren. Deze fijne draden zijn oplosbaar maar zetten zichzelf wel tijdelijk vast. Dit zorgt ervoor dat de huid direct strakker wordt. Rondom de draden vormt zich collageen, wat zorgt voor een stevige– en elastische huid. De draden kunnen geplaatst worden in het gezicht (prachtig voor het liften van wallen, wenkbrauwen, wangen, kaaklijn en hals). Ook voor armen, benen, buik en billen is deze techniek zeer geschikt. Het uiteindelijke resultaat is zichtbaar na ongeveer 3 maanden. Dit komt omdat collageen minimaal deze tijd nodig heeft om zich te vormen. Het effect is langdurig, namelijk 1-2 jaar.

Happy Lift
Happy Lift is een behandeling waarbij dikkere, eveneens oplosbare draden worden geplaatst. Ze zorgen voor nog meer lifting en zijn geschikt vanaf ongeveer het 40e levensjaar. Het effect houdt zeker 2 jaar aan.

Consult

 

Welke behandeling past bij jou?
Wil je weten welke behandeling het beste bij jou past, maak dan een afspraak voor een uitgebreid consult. Dr. Aghina neemt altijd ruim de tijd en zal vragen wat hij voor je kan doen. Daarna bespreekt hij samen met jou de mogelijkheden en het te verwachtte resultaat. Als je besluit een behandeling te ondergaan, dan maakt hij voor- en na foto’s. Altijd erg leuk en belangrijk om te zien hoe het uiteindelijke resultaat geworden is en natuurlijk of je tevreden bent.

GEÏNTERESSEERD IN ÉÉN VAN ONZE BEHANDELINGEN?

Vraag dan een demonstratie aan of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!