fbpx

Bekijk onze pedicure opties

Pedicure

Minder van zelfsprekend dan het gezicht, maar niet minder belangrijk is de verzorging van je voeten. Hoewel dit lichaamsdeel het verst van ons af lijkt te staan vervult het wel één van onze belangrijkste functies. Onze voeten hebben letterlijk veel te voorduren/verdragen . Ze dragen ons de gehele dag, worden in verkeerd schoeisel gestopt met als gevolg. Likdoorns , eeltkloven, ingegroeide teennagels en ga zo maar door. De verzorging die de voet thuis krijgt heeft doorgaans niet het gewenste resultaat of maakt helaas de klacht alleen erger.

Ook het uiterlijk van de voet speelt vaak een belangrijke rol. Bijvoorbeeld in de sportschool of het zwembad ga je vaak letterlijk met de voeten bloot, meer dan eens gaat dit gepaard enige gene voor de voet. Wil je hiervan af maar heb je geen last van voet kwalen? Ga dan voor onze verkwikkende cosmetische voetbehandeling en laat je lekker verwennen met het mooi maken van je nagels een scrub, voetmasker met massage en als afsluiter een lekkere voetencréme.

Wil je eens iets extra`s? Boek dan onze gellak voor vrolijke verzorgde teennagels. Hier heb je minstens 3 weken plezier van!

GEÏNTERESSEERD IN ÉÉN VAN ONZE BEHANDELINGEN?

Vraag dan een demonstratie aan of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!